Categories

Colonial Tirana – Mbetet vëndi për ata që i kanë pasion coctails

Colonial Tirana

Iliri – Pronari i Kolonialit, është në fakt një koleksionist i përsosur i pijeve alkolike me kualitet të lartë, edhe nga ato të rrallat.

Fal talentit dhe eksperiencës e ka shënderruar kolonialin në vëndin më të dashur dhe cosy për një grup të zgjedhur njerëzish që konsumojnë cilësinë mbi ç’do gjë tjetër.

Gotat që porosisni atje, nuk vijnë asnjëherë dy herë në të njëjtën formë, mëposhtë janë disa shembuj të publikuara në vet rrjetin e tyre.